Na zaproszenie do składania ofert cenowych w zakresie na dostawę nagród na konkurs "
Kulinarne Dziedzictwo Borów Tucholskich" odpowiedziało 6 oferentów:
- PHPU ZUBER Andrzej Zuber, ul. Krakowska 29C, 50- 424 Wrocław -3370,20 zł;
- "HEVI" Henryk Itrich, ul. Dworcowa 15/29, 75- 201 Koszalin - 2986,24 zł;
- GASTRO Iwona Grudzień, ul. Kilińskiego 53, 80- 452 Gdańsk - 2903,29 zł;
- Gastro - Net Hanna Pietrzykowska, ul. Lutosławskiego 68a, 05-080 Klaudyn - 2787,97 zł;
- GAMA Plawgo & Zawisza Sp. Jawna, ul. Szczecińska 25 A, 75-122 Koszalin - 3360,00 zł;
- POZ - GASTRO s.c. Magdalena Skrzypczak, Małgorzata Zygart, ul. Bosa 4/6, 60- 125 Poznań - 3099,60 zł.
Przy wyborze oferty zgodnie z zaproszeniem do składania ofert kierowano się następującymi kryteriami:
cena 100%.
Na podstawie porównania ofert dokonano wyboru oferty firmy
Gastro - Net Hanna Pietrzykowska, ul. Lutosławskiego 68a, 05- 080 Klaudyn. Złożona oferta była najkorzystniejsza cenowo oraz była poprawna pod względem formalnym, merytorycznym i rachunkowym.
Kwota zamówienia nie przekracza kwoty jaką zamawiający zaplanował na realizację zadania.
WYNIKI ZAPYTANIA W FORMACIE DOC -
PLIK.
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich:
Europa inwestująca w obszary wiejskie”.